Wednesday, May 11, 2011

tak sabar nak balik SI

salam hello gorgeous.
SI?
okay SI ialah Seri Iskandar.
SI for short lah senang.
nape ta sabar?
sebab rindu orang tersayang lah.


siapa?
Muhammad Fadzir aka kechek.
yeah.
actually ramai lagi yang tersayang.
ta semestinya boyfriend je kan?
ta sabar jumpa Kechek sebab before end of semester memang selalu nan dia.
makan, lepak, pegi pasar malam, pegi balik kelas, main fixie, pegi Ipoh, pegi Marina, karoks, lepak pantai and banyak lagi lah.
sume lah nan dia.
so mesti lah ingat dia lebih.
yang LAIN toksah dok sentap naa.
HUHU.
sape suruh tanak lepak same.
bile dah takde orang baru ingat tat aku.
cesss.
okay aku chill je kawan :)
nanti bila balik SI first thing aku nak buat mesti lah cari ABC Bandar U!
sumpah sedap.
kan Kechek Fadzerr?
pas tu nak tengok Nur Kasih.
tapi kena tengok nan boyfriend baru feel.
HAHA!
terok terok!
alahhh ta luak pon lah.
okay itu saje ye.


THANKSFORREADING.


wrote by,


5 suka kentut:

gabanMorka said...

nur kasih the movie ke?
dah kua ke?

Ainn Hazwany said...

hahaaa..;)

cilla ghazali said...

gaban : minggu depan keluar. moh ler tgk. hehe

ainn : asal gelak? kt mane yg lawak tu?

Alin Liyana said...

amboi2 , rindu sgt ek? hihihihi

cilla ghazali said...

ngeee. biasalah lin :O

 
Blogger Templates by Wishafriend.com