Wednesday, May 25, 2011

feedback positive dr umi nan babah

assalamualaikum again readers.
alang alang tadi dah nangis, cilla pon beranikan diri tunjuk result tat babah.
before nak tunjuk tu babah tanya bila balik U?
cilla cakap sabtu ni sebab isnin dah start class.
babah cakap kejap je cuti adik.
cilla ckp lah sem ni memang cuti kejap.
then cilla bagi result yg cilla dah print out tadi.
Alhamdulillah.
babah support cilla.
ta marah langsung.
babah bagi nasihat.
suruh cilla teruskan jugak.
cilla sedih then menangis depan dia.
ta tau lah nape sedih sangat.
dia ckp belajar lagi.
cuba lagi yg cilla failed tu.
result cilla yang lain okay.
ABC aje.
tapi datang tat FAR150.
goshhh! E lah kan.
cilla memang dah agak akan kantoi paper tu.
memang before exam pon cilla dah nangis gila gila call umi cakap nak quit.
tp dorang still nak cilla teruskan.
umi cakap kalo kena repeat buat saje.
pedulikan ape orang cakap.
THANKS umi and babah.
iloveyousomuch.
then feedback from umi pon same.
study hard dan jangan main main lagi.
dah part 4.
so jangan buang masa dengan sosial life.
i'll try umi.
that's all peeps.

THANKSFORREADING.

wrote by,


4 suka kentut:

Alin Liyana said...

cilla , jgn putus asa okay
teruskan , jgn ikut org bt apa yg diri kita mampu

cilla ghazali said...

thanks alin. i will dear.

jimmy jimboo said...

cilla , jgn la cm tu . tak pe la . still ade masa untuk berubah . bersyukur je dgn result ko mcm aku . macam la aku cemerlang sangat tapi aku bersyukur sangat sebab tak kena quit . hehe .
cheerrs

cilla ghazali said...

bkn ape jim. ak takot xsempat je. mcm2 pulak ak pk sejak akhir2 ni. xsedap hati je. byk je prob dtg sekaligus.

 
Blogger Templates by Wishafriend.com