Saturday, May 7, 2011

special 'entri' for him

salam hello gorgeous.
actually ta tahu nak post ape.
then terfikir nak citer pasal Dia.
ta salah kan citer pasal Dia.
Dia sangat baik.
ceila sangat selesa nan Dia.
seorang yang sangat sangat PENYABAR.
yee lah.
ceila ni banyak songeh.
Dia tak pernah cakap TAK nan ceila.
means ape ceila nak Dia mesti bagi.
contoh:
ceila cakap nak makan ABC tiap tiap ari tat SI.
Dia cakap tiap tiap ari tak boleh.
melampau!
3 kali seminggu jee boleh.
some more ceila suke makan roti john zizan.
so mesti pergi beli nan Dia tat pasar malam.
then paling ceila suka Dia mesti bagi tahu bila nak kua even pegi kedai depan pon.
so boleh lah caye cakap Dia sbb Dia tak pandai menipu.
kalo ada pon kompem kantoi punya.
HAHA!
senang citer Dia memang dengar cakap lah.
tak garang.
i likeeee.
ngeh!
okay itu saje yee.
opps lupa.
org itu Muhammad Fadzir.
thanks for your love and understanding yahh :)



THANKSFORREADING.


wrote by,

8 suka kentut:

hyda said...

jealous nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

cilla ghazali said...

alamak u. nape jeles? mirul pon romantik ape? heheh :)

Alin Liyana said...

bahagia yeeeeee :)

cilla ghazali said...

hehe. alhamdulillah dpt yg memahami. eleh alin pon ade. tp sorok. kan kan?

hyda said...

tp x mcm you, waaaaaaaaaaa, xpe laaa. bersyukur apa yg ada. heee

cilla ghazali said...

alaa. xmau mcm tu lah u. okay lah dri x de kan? smile :)

hyda said...

tu la psl, hee

cilla ghazali said...

good. hehe

 
Blogger Templates by Wishafriend.com