Thursday, May 26, 2011

sorry. minta maaf. ampun!

assalamualaikum readers.
today nak talk pasal handphone or telefon bimbit.
sorry tau kawan kawan yg call.
cilla bukan malas pick up your call.
tapi mood sejak semester break ni memang tak nak pick up phone call.
especially number yg tade dlm phone.
lagi lah wat don't know aje.
bukan nak sembang HOTSTUFF ke ape.
tapi malas oww.
sorry.minta maaf.ampun semua.
even number yg ade dlm phonebook pon cilla wat tak tahu aje.
bukan ape.
nanti korang ajak hang out.
cilla tak nak.
dah ramai ajak hang out.
tade mood nak enjoy kawan kawan.
sekarang dalam proses to be a better person.
so kalo boleh tak nak lah keluar lepak sangat.
bukan tak boleh hang out langsung.
tapi nak kurangkan aje.

take note * less is better (ayat aku seniri. HAHA!)

entri ni khas untuk kau SYED. sebab kau call aku tadi 11:44pm (3 misscall)
ape lah yg penting sangat bro?
heheh.
padan muke kau tak nak jawab!


THANKSFORREADING.

wrote by,

2 suka kentut:

Nur Ayuni said...

yeah! pernah rasa macam ni. bagus. teruskan sikap ini..haha.

kesian syed! wahaha

cilla ghazali said...

haha! thanks ayuni. xtau lah sampai bila bertahan kan.

haha. dia memang cm tu. xde sivik call org mlm2.

kompem ajak lepak tgk wayang tgk bola xpon fixie.

bosan!

 
Blogger Templates by Wishafriend.com