Friday, December 10, 2010

next episode : formspring

ni ape yg aku tanye org kat formspring. byk yg jawab mcm harem. tp sorg mamat ni mmg mcm babi. babi pon tak mcm kau. check this.

sombong la kau ! (:

pegi mati kau lah bodoh kau sape cibai.


ko kerek ek? =.=

kau pahal skrng pompuan?


ape korg nk ckp org yg ske naik angin kalo kite tny soalan kt dorg? (jns yg cpt naik angin). nme pn formspring kn??? =.=

tnye soalan elok2 la oi


r u straight? =)

mesti lah bodoh ape pnye soalan


oke tu je yg rajin nak copy paste. dgr sini kau jantan. kalau kau tak nak jawab soalan yg org tny tu just remove la bodoh! kau ingat aku nak kat kau eh? sorry. kau bukan taste aku. fyi, formspring tu mmg tempat nak tanya soalan and and tak ade syarat soalan ape yg tak boleh tanya. don't judge a book by it's cover. aku rase tak payah nak kenal kau kodd and and aku pon tak teringin nak berkenalan dgn org mcm kau. perangai kau tu memang dah mcm cibai. bukan kat aku je kau jawab mcm tu. dgn org laen pon. kau tak payah ahh nak kerek sgt. ape dah cukup bagus ke jntn? muke tak market pon aku tgk. HAHA! kimak lu (: and and aku perasan satu benda bile tgk profile kau. uhhh uhh kau suke perempuan bertudung? uhh so sweet darling. tapi malangnye. aku rase kau patot cermin muke kau dulu. kau tu sepuluh kali ganda tak layak couple dgn perempuan bertudung. perangai pon macam cibai. ade hati nak org alim. tak sesuai la weh. better kau close account formspring tu la bodoh!

p/s : kau tak puas hati? meh datang hadap aku ahh. aku tak bertudung! so what?

4 suka kentut:

****Anne Syila Yana**** said...

i ske post ni!!!!!hahaha
tah pape je mamat uwh..ckp kt dy lain kali jgn open fs kalo xnk jwb soalan...

ceila ghazali said...

thnks anne. i pon ske sgt.

nub said...

haha.gelabah punye mamat

ceila ghazali said...

tau xpe nub

 
Blogger Templates by Wishafriend.com