Wednesday, December 22, 2010

dulu dan sekarang. . .


dulu sy ramai kawan nk ENJOY
sekarang sy hilang mereka.

dulu setiap hari kawan2 sms and call sy
sekarang phone sy tade fungsi.

dulu ramai kawan amek berat pasal sy
sekarang mereka endah tak endah.

dulu kawan sentiasa ingat sy
sekarang baru tau mereka sume HIPOKRIT belaka!

dulu sy ade bf yg konon di title kan sebagai 'SWEET COUPLE'
sekarang bf itu sudah tiada.

dulu sy tak pernah kenal erti bosan
sekarang sy faham ape itu erti BOSAN.

dulu sy suke berkawan dgn lelaki
sekarang sy tak perlukan itu.

dulu sy suke couple
sekarang sy benci tengok org couple!

dulu sy kaya sbb ramai kawan
sekarang sy bertambah kaya sbb hilang kawan!

dulu sy sangat diperlukan
sekarang sy sudah tak diperlukan.

dulu sy byk menipu parents sbb kawan2
sekarang sy byk menipu kawan2 sbb parents.

dulu sy suke hang out and habiskan duit
sekarang sy lebih suke habiskan duit utk diri sendiri and family!

dulu sy tak sayang babah
sekarang sy sangat sayang babah sbb dia ayah sy.

dulu sy suke membazir
sekarang sy belajar berjimat cermat.

dulu kawan2 cari sy bile mereka susah
sekarang pon tade beza.

dulu sy terlalu baik dgn kawan2.
sekarang sy akan jadi lebih kejam.

dulu dan sekarang sangat berbeza.
ade kebaikan dan keburukan.
ape pon sy terima and sy tau ade yg masih sayang sy.

syed mohamad sofa and alia syazrina.
mereka tak kesah sy miskin.
mereka tak kesah sy tade bf.
mereka tak pernah lupe sy.
especially syed sbb dia stay dekat dgn rumah sy.
dia tak pernah tak ajak sy keluar.
even dinner yg tade kena mengena dgn sy pon dia ajak.
alia pule selalu sms sy even kitorang dulu tak pernah rapat.
sumpah sy sayang mereka and sy tak nak mereka susah.

THANKS FOR READING 
MAY GOD BLESS YOU :)



3 suka kentut:

jimmy jimboo said...

sama sama .

ape ni ceila ko ckp ni .. aku kan ade :')

nub said...

semoga mereka x susah2...

haha

ceila ghazali said...

jimmy: its true beb. now i realized dat. so thnks 4 dat to my friends :)

nub : i hope too. so that they forget me slowly :)

 
Blogger Templates by Wishafriend.com