Saturday, December 11, 2010

Contest 'pic paling cute!!!'

oke. ini contest ke-3 yg aku join mase cuti sem ni. nampak sangat la bosan kn? huhu =.= contest ni dari elly@suely . contest ni mempertaruhkan muke yg cute. cute kah sy? itu tak penting. yg penting join je kn?


ni la banner contest tu. cute tak? hee (: korg berminat? oke. klik link ni untuk join contest ni. contest ni bermula pada 26 November 2010 and berakhir pada 26 Disember 2010. so masih sempat nk join.

ni antara syarat2 kepada sesiapa yg nk join.
~terbuka kepada semua blogger PEREMPUAN sahaja.~
~korg jadi FOLLOWER blog elly@suely.~
~copy paste BANNER contest ni kt entri and side bar blog korg selama contest ni berlangsung! dan sila pastikan link back ok!~
~korang UPLOAD 1 gambar korg yg paling cute mute! nk buat memek muke pon tak pe! lagi best! and kt bwh gambar tu korg tulis mcm ni......~
~"sy suka blog elly@suely (pastikan link baca ke blog elly@suely) sebab......" korg tak pyh tulis berjela2. ringkas sudah!~
~lastly, dah siap letak la link korg kt blog elly@suely. senang je kn?~

ni contest picture yg dipertaruhkan =.=

saya suke blog elly@suely sebab background dia cantek and menarik.
so wish me luck ya (:

hadiah
shawl+inner (sbb tu perempuan je boleh join)



2 suka kentut:

elly @ suely said...

thanks join my contest!
good luck!

ceila ghazali said...

thnks elly :)

 
Blogger Templates by Wishafriend.com