Monday, August 15, 2011

pisang berbuah dua kali

hello. this entry special to AYOR. pagi buta kau text aku kan? sorry yor. aku tidur. tak sihat. demam memanjang aku ni. td bangun pagi aku text kau. aku dgr sume masalah kau. kesian kau. dua kali terkena dgn perempuan. kau sabar tau. Allah nak uji kau. aku dah nasihat kau banyak tadi. aku harap kau dgr lah. tak banyak sikit pon jadi lah. hanya org yg paham erti cinta tau macam mana nak bercinta. perempuan tu sume just nak enjoy. kau kena keras sikit. jangan down sebab bodoh macam tu. aku kawan kau. kau text aku bilabila kau perlukan aku. aku sayang kawan2 aku. aku tak nak kau sakit susah hati macam ni. even aku baru kenal kau. kau tau aku macam mana kan? kalo kau dah takde semangat nanti aku bagi semangat aku kat kau ek? aku pon dah bertambah kuat sekarang. chill okay. macam nama aku ni. kbye

2 suka kentut:

amirulspurs said...

hmm. awk sunnguh baik. seorang kawan yg bgus. sy kagum. keep it up


Cuba baca entry ini
http://amirulspurs.blogspot.com/2011/08/kepentingan-berkawan.html?showComment=1313380152630#c2642394584716477656

cilla ghazali said...

terima kasih amirul. harini hari kawan saya susah. lepas ni saya susah dia pulak tolong kan?

 
Blogger Templates by Wishafriend.com