Friday, August 5, 2011

budak annoying

asal ek bila perempuan tu single semua lelaki jadi macam ni? tak paham. sumpah i hate this stupid things. kau kalau rase aku jenis perempuan yg berlambak kat luar tu , memang tak lah. tak payah lah nak annoying gedik dengan aku. kau ingat aku jenis 'melayan' ke? damn! so , because you are so annoying , aku block kau terus. baru add semalam dah berani nak ngorat aku. taste aku bukan kau. bukan memilih. tapi trully aku cakap aku tak minat. thanks for trying tapi memang kau failed! thanksbye.

2 suka kentut:

nub said...

wow. amaran keras. =)

cilla ghazali said...

haha. takde makne

 
Blogger Templates by Wishafriend.com