Tuesday, April 19, 2011

final examination begins

salam hello semua.
lame ceila tak update belog kan?
okay.
entri kali ni Ceila nak say SORRY to umi, babah, boy, kakak, nenek, pakcik2, makcik2, kazen2, kawan2 tat SKSS, SMKDHH, SMKSI, TCS and SMTLC. 
and paling penting UiTM Perak student :)
tak lupe jugak kawan2 tempat keje tat TS, GM and Ipoh Parade.
haa. ade lagi. kawan2 tat Facebook, and Formspring jugak yaa.
if Ceila ade buat salah nan korang Ceila mintak maaf banyak2 dari hujung rambut sampai hujung kaki.
halalkan ape yg Ceila amek dari korang ekk.
doakan Ceila boleh jawab exam esok ya.

** GOODLUCK jugak buat korang yg amek exam yaa :)


2 suka kentut:

nub said...

selamat struggle =)

cilla ghazali said...

ahhha. tu yg xnk dgr tu. btw thanks nub. wish me luck yahh

 
Blogger Templates by Wishafriend.com