Monday, April 4, 2011

dua kali bahagia

salam hello semua.
dua kali bahagia sbb sabtu and ahad kua nan yg tersayang.
yg tersayang tak semestinya bf sahaja okay?
okay.
hari sabtu kau dan dia dtg rumah jumpa umi.
LAWATAN!
then Ceila pack brg nak balik Seri Iskandar.
tujuan nak balik tu nk buat esaimen final project tu.
tapi tapi tapi....
HAHA!
then terus pegi Ipoh Parade nan kau dan dia around 7pm.
kita main bowling right?
2 game okay.
1st game i'm leading lah!
2nd game okay Ceila bagi korang menang lah.
KESIAN JEW!
then kitorang makan makan tat Dataran Ipoh around 10pm.
Ceila call Wida, Warni and Kila suh dtg lepak chill chill sama kita.
time tu ada Ladies Uptown.
tapi bukan ada apa apa pon. buhsan sial!
at 12am, the ladies nak gerak balik rumah masing masing.
kitorang stay pasal ada lagi 1 group mau datang chill chill.
sambil tunggu pegi lah tgk kete vroom vrooomm tat Dataran tu.
malam minggu biasa lah!
semua club kete turun, semua jenis kete mau tunjuk kete siapa hebat tak kira kete mahal or murah.
TERHEBAT LAH!
lepas group tu dtg lepak lepak jap then kitorang mintak izin undur diri dulu.
time pon dah around 2am.
nan nantoknya lagi.
tapi tak boleh merungut pasal kaki dan tangan yg mau ikut serta. 
YEAH!
itu baru bahagia pertama!
okay now bahagia kedua.
ahad pulak around 5pm kod keluar Ipoh lagi.
bersama kau dan dia.
tujuan kali ni nak hilangkang buhsan lagi.
HAISHHH!
tak habis habis nan buhsan dia =.=
meet Asilah and her boyfriend Azri tat Ipoh Parade lagi.
haiyaaa. Ipoh sgt buhsan lah!
kitorang jalan jalan pas kau shopping kita pegi Jaya Jusco Ipoh pulak.
kita jumpa Double A tat sana pasal dorang bawak kete seniri.
tat JJ makan Big Apple.
Thanks to kau dan dia yg belanja okay :)
then kita semua makan tat Foodcourt JJ.
lepas makan Double A nak gerak balik dah.
Kitorang pon beransur sudah.
Ceila pegi Gerbang Malam pulak.
tujuan?
sama lah. nak hilangkan buhsan itu juga.
ahhha! lupa.
Ceila beli mp3 player dlm kete tu (org belanja jugak!)
ganti yg dah rosak.
yeah!
sorry picca memang tak amek.
pasal kitorang ni bkn fotogedik.
lagi pon picca tu semua private kodd.
ada lah amek 2 3 keping nan Asilah.
later Ceila upload okay.


THANKSFORREADING.


2 suka kentut:

kucarkacir said...

happy blogging :)

cilla ghazali said...

thanks kucarkacir. will follow u back soon

 
Blogger Templates by Wishafriend.com