Friday, March 25, 2011

Ketahui Cara Lelaki Menipu Perempuan!

  1. Dia akan pastikan apa yang dia sampaikan dekat seseorang itu betul, sahih, tiada yang lebih betul dari apa yang dia sampaikan.
  2. Dia akan pastikan segala galanya perfect, tak kantoi. Kalau kantoi pun dah siap ada back up awal awal.
  3. Kalau dia terkantoi jugak, dia akan siapkan speech yang panjang lebar dan akan membentangkan hujah hujah dan bukti buktinya yang konon kononnya macam betul tapi DUSTA semata mata.
  4. Dia rela bersumpah dengan nama Tuhan, mak bapak, jiran sebelah and belakang rumah, dewa dewi dan sebagainya semata mata untuk menegakkan benang dia yang dah basah.
  5. Dia akan salahkan orang lain bila dia dah terkantoi menipu. Secara tiba tiba dia kata, ohh ni semua salah si polan tu laa, and bla bla bla. Tiba tiba je kes penipuan tu nak di-COVER dengan melemparkan tuduhan ke atas orang lain. Padahal dah terang terang salah sendiri.
  6. Kalau dia memang dah sah terkantoi? HAHA! okay. lastly dia akan buat ayat macam ni "Takpelah kalau awak tak nak percaya dekat saya, saya dah tak boleh nak buat awak percaya pada saya, semua terpulang pada awak"

* auwww :D sedihnya buat korang yg terasa. tp memang betul kan? haha. maap lar yer :)

2 suka kentut:

Alin Liyana said...

like this 100%
hahahaha

hahaha sokong cilla

cilla ghazali said...

alin : haha! mcm penah kena je :D

 
Blogger Templates by Wishafriend.com