Wednesday, February 2, 2011

JOM JOIN MAKE IT 100 CONTEST

okay. cilla di tag oleh Alin.
so wajiblah join kan?
btw thanks syg coz tag cilla :)

ni banner contest tersebut.
contest ni oleh Nur Fatihah Asman. kalo nk join and nk tau syarat2 contest wajiblah klik name beliau okay?

*
*
*
*
*
*
Ape pentingnya follower bagi korang?
okay. follower ni ibarat teman setia or lebih tepat pendengar setia cilla lah. sume sedia maklum cilla mmg memilih kawan. kenape? tak perlu cilla cite sume. papepon  blog ni mmg tmpt cilla buang rase mrh, benci, sakit hati, sedih. senang cite sume rase cilla akan lepas kt sini. blog ni ibarat diari bg cilla. kalo nk tulis diari kt buku mmg mls kan. cara tu kuno. skrg kita dah maju. so kita cite dekat blog la. thats why i love blog so much :)

Apa penghargaan pernah korang buat kepada follower2 korang yg berlambak tu?
berlambak ke? rasenye follower tak sampai seratus pon. 
HAHA!
penghargaan tu mcm cilla selalu follow dorang punya cite then cilla akan tag yg bertuah bile cilla join contest. yeay!

Bebanyak follower korang tu yang mana korang rasa paling gempak? n nyatakan kenapa letak kan link sekali (islah pon nk kenal,ngeeee)
yg gempak? rasenye Cik Hana. sbb blog dia sgt chantek and hot! wajib kenal dgn dia tau :)
okay. nak tag follower yg ke-100 tu lambat lagi kodd. hehe.

tarikh tutup
25 february 2011

cilla nk tag

done. :)



6 suka kentut:

.:padie_eyla:. said...

hueehh gudlka gudlak hehe!

cilla ghazali said...

thank padie :)

islah_nafsina said...

good job....good luck ya!!

cilla ghazali said...

thnks islah :)

islah_nafsina said...

jom join bloglist islah!! http://islahnafsina.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-islah.html

cilla ghazali said...

okay islah :)

 
Blogger Templates by Wishafriend.com