Tuesday, February 15, 2011

cool wif sunglass

contest lagi? 
yeah! me likeyyy :)
contest ni oleh pinky momma.
sape sape berminat nk join and nk tau lebih detail tentang syarat2 contest bole la klik name beliau kt atas tu.

banner contest


oleh itu,
picca yg dipertaruhkan...
*
*
*
*
*
*
*
*

okay memang buruk.
sy tau itu.

tarikh tutup contest
19.03.2011

tag

done :)



11 suka kentut:

Cik Shazie said...

aisehh..xd pic pkai spek le plak..huhu

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky momma dtg melawat..tenkiu sudi join..all da best ya =)
stay tune..more make up & beauty tips wif pinky momma!

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sweetie..u x add kak pinky nye contest blog..nnt add ya..pstu gtau lik..tq =)

aLieF si Muncung ManiS said...

comel je..awk,good luck alief ucapkan..huhu

hye awak,kalau awak free,awk dtg la singgah blog alief..kalau awak rasa blog alief ni boleh membuat awk tersenyum,awk free to follow..tapi kalau awak rasa blog alief ni tak best,jgn paksa diri nak follow taw..huhu..awak follow kalau awk rasa blog alief best je..thanx awak sbb sudi jadi rakan blogger alief..
ENTRY BARU ALIEF..rugi kalau tak baca.. -->"kalau korang berani,sila baca..kalau tak berani,sila ajk kawan sebelah utk baca bersama korang..deaL???""

cilla ghazali said...

cik shazie : pegi snap cepat!
pinky momma : thanks ya.
alief : eh mne ade comel. thanks ya

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

comel..yay akak dh terjah..yup dh folo dua2 blog..tenkiu again..muaxx skli =)

cilla ghazali said...

thanks ya. heee.
muax muax balik!

Alin Liyana said...

thanks tag , pic cilla comel lah

cilla ghazali said...

welcome lin. jgn lupe join ehhh.

Athika Athik said...

masalah ye cari pic yg pkai cermin mata tak ada, semua xsedia . haha internet da lah cm haram

cilla ghazali said...

haha! alaa athika meh join :)

 
Blogger Templates by Wishafriend.com