Thursday, November 4, 2010

MIND UR OWN BIZZ LA SIAL!


mamat ni name fiq. aku tulis dy dlm blog ni psl aku benci gile kat mamat ni. eh FIQ, asl ko suke sibuk hal aku hah? ko tau ta aku ta suke ko? ko tu mcm gampang tau ta? blah je la. ta pyh la nak suke aku ke ape. yg pasti aku ta kan pernah suke kat ko sampai bile2.  PAHAM??? dalam ati aku just ade WAN MOHAMAD ALIF sahaja. so ta pyh nak terhegeh2 lagi. ko balik je kat awex ko yg kelam kabut 2. n aku fuck giler awex ko tuh! aku ta nampak ape yg special kat ko. n fyi, sbb ko jugak aku gadoh dengan AIN. weyh lancau! aku ta kebuloq la kat hang! sial! so, BACK OFF! jgn sampai hubby aku cari ko sbb susakn idop aku. 

p/s: ko jgn mimpi aku nak kat ko!

2 suka kentut:

jimmy jimboo said...

lalala .. testing testinggg

ceila ghazali said...

jimmy jahat!

 
Blogger Templates by Wishafriend.com