Monday, November 22, 2010

Cotton Kurung Contest

Okay ney nak join contest dari Idma Textile. My first contest! Wuhuuuu.

klik sini utk tengok contest

Ney syarat2 contest.


1. Blogger mestilah WargaNegara Malaysia.

2. Menjadi Follower Blog ini . IDMA TEXTILE

3.Kemudian, Copy image contest, paste pada entry contest anda dan linkkan terus ke entry contest ini.

4.. Upload satu (1) Gambar anda dengan berpakaian Kurung Cotton mengikut gaya tersendiri, dengan tajuk entry ''COTTON KURUNG CONTEST-IDMA TEXTILE-''
*Tak kesah la kurung ke kebaya ke janji kain cotton.
5. Tinggalkan link entry anda pada bahagian comment entry ini.

6. Tag lima (5) orang atau lebih rakan blogger lain.
 Tarikh tutup penyertaan : 11.59 PM (30 NOV 2010)

Okay ney gamba yg nak digunakan untuk contest.


Gambar ney masa awal2 start pakai baju kurung cotton. Best jugak. Selesa dowhh (=

Orang yg ditag:

4 suka kentut:

EZAN IDMA said...

Tq Join. Gudluck :)

jimmy jimboo said...

uaaaaa .. ceila dh join kontess .. uaahhhh

ceila ghazali said...

EZAN : wlcme. thanks :)

jimmy : ngee :p

EZAN IDMA said...

hye.. nak anta adiah tu kan. rupe2 org Pos tu nak fon number skali. nt email ek. sorry ganggu :) Thanks :) privasi anda dijage :)

iezanidris@yahoo.com.my

 
Blogger Templates by Wishafriend.com